Medewerker in het zonnetje: Nick!

In het kort...

We beginnen met een voorstelronde.

Omdat wij Nick in het zonnetje gaan zetten hebben wij hem een paar vragen gesteld:

Hoe ben je bij Bert Jonk autoverhuur terecht gekomen? Wat is jou functie in het bedrijf? Hoe bevalt het werk? Heb je een leuk team? Heeft het werk variatie? Wat vind je van de sector verhuur? Wat is jou geschiedenis of heb je geschiedenis in het autovak/autoverhuur? Waar zie je jezelf over 5 jaar? Wat zijn de pluspunten van je functie? Heb je opmerkingen over de functie?

Wie mag van jou de volgende keer in het zonnetje gezet worden?

Nick geeft hier antwoord op

Mijn naam is Nick Soetekouw, 26 jaar oud en werk nu bijna 3 jaar bij Bert Jonk autoverhuur.

Ik ben terecht gekomen bij Bert Jonk autoverhuur via een advertentie in de krant. Voordat ik bij Bert Jonk autoverhuur werkte, was ik al een aantal jaar eerste automonteur en apk keurmeester bij mijn vader in ons autobedrijf. Hierdoor had ik al ervaring als balie medewerker en als monteur zijnde natuurlijk.

Mijn functie is bij Bert Jonk autoverhuur (bijna) hetzelfde. Dit houd dus in van receptionist tot aan monteur zijnde, al houd ik me hier minder bezig met het zijn van monteur.

Het werk bevalt mij en met mijn collega's heb ik het leuk. Het werk varieert en dat vind ik goed, zo ben je bezig met klanten en zo sta je in de werkplaats de auto's klaar te maken voor de volgende huurder.

Sinds augustus 2023 houd ik me ook bezig met onze sociale media op:

Het werk bevalt mij nog zo dat ik dit nog minstens 5 jaar met plezier zou doen!

klein.jpg

Vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op!

Heeft u nog vragen over het huren van een pick-up bij Bert Jonk Autoverhuur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden. Of u nu advies nodig heeft over het kiezen van het juiste voertuig of hulp nodig heeft bij het afronden van uw reservering, wij zijn er om u te helpen. U kunt ons bereiken door ons te bellen op het nummer 088-3745900 of een e-mail te sturen naar info@bertjonk.nl. Wij helpen u zo snel mogelijk verder.

info@bertjonk.nl